Реакции на Мърчаевци в интернет относно скандала за нова община

Ето кякви мнения изказаха няколко Мърчаевци в групата си във Facebook по повод на скандалните събития около идеята за отделяне на Мърчаево, заедно с Владая, Кладница и Рударци в самостоятелна община:

Снежанка Лашкова:

"Не позволявайте да се върнем 100 години назад."
Костадинка Димитрова: "Абе луди сте бе хора как ще станем към Перник! Никой не иска - Мърчаево не иска, Владая не иска, Кладница и Рударци те са си към Перник - да си седят там. Ние не искаме. Ама то май никой не ни иска мнението. Ще имаме рейс през час, а и всеки работи в София - как ще ходят хората на работа - бе помислете бе хора."

жител с псевдоним "Всекиму Своето":

"Хората от цяла България идват в София, ние ще се цепиме... Като искат да се отцепват Кладница и Рударци да се отцепват, какво занимават Владая и Мърчаево с техните идиотски предложения ! НИЕ НЕ ИСКАМЕ !!!"

Иван Тодоров:

"Мръсни комунисти искат още пари да крадат, мамицата им! Кмета на Владая го каза, че всичко макар и малко направено в селото е благодарение на Столична Община. Отцепиме ли се всичко свършва. И започва световното първенство по крадене! Много ми е интересно, ако се стигне до публични дебати по темата в селото, коѝ ще подкрепи тази малоумна идея по нашето ограбване. Тогава ще си проличи кои хора са свързани по един или друг начин с новите кандидат крадци!
Гледах ги тези 21 точки - без да се задълбочавам, бих оборил половината. Като например създаването на собствено ВиК дружество. То така става: Добър ден Софийска вода, ние сме от новата община, взимаме ви водопреносната мрежа... Можеше поне собствена АЕЦ да се обещае. Тъй или иначе тока спира на ден по няколко пъти..."

Категории: